Ана Караиванова получи приза "Юрист на годината 2010" на списание Правен свят

1 Март 2011

Главният инспектор Ана Караиванова получи приза „Юрист на годината 2010" на списание „Правен свят" на тържествена церемония снощи - 28 февруари 2011 г.

Г-жа Караиванова беше отличена заради „професионализма, отговорността към работата, компетентността, винаги яркото присъствие и ясната, категорична и безкомпромисна позиция по въпросите на съдебната власт. Тя е доказателство колко е важен за просперитета на една институция правилният подбор на човек - почтен и ентусиазиран, с хъс, професионализъм и гръбнак", както е посочено в мотивите на номинацията, представени от главния редактор на „Правен свят" Мирела Веселинова.

Г-жа Караиванова заяви, че през живота си е получавала малко награди и за това се радва особено много на тази, която посвети на инспекторите и целия екип на Инспектората към ВСС. „И както в нощта на Оскарите отличените благодарят, така и аз бих искала да благодаря на инспекторите, за които е тази награда, но и на експертите, които успяхме да заразим с нашия ентусиазъм и хъс и да обучим, за да имаме тези резултати", посочи Главният инспектор.

 

Снимка: Юлиана Николова